Tuesday, June 8, 2010

Alhamdulilah

Dah lama rasanya tak masuk n3 kat sini. Dah bersawang rasanya blog aku ni...ntah apa2 ntah...sejak ada FB ni maleh lak nak jengok...tapi hari ni macam nak tengok kot2 lama tak buka berkulat lak...nampaknya tuk permulaan ni je yang larat nak tulis...maybe lain kali...ada info baru..sebelum tu belum terlewat lagi nak ucapkan tahniah buat kak Dina, atas kehadiran cahayamata ke-4 boy...smoga menjadi anak yang soleh...amin...buat Fairullah @apai atas kelahiran cahayamata ke-3 girl, maaf sesangat tak sempat nak ziarah lagi...

Tuesday, February 2, 2010

kursus lagi

Penat gak kalau asyik kusus je...macam nak tido je dgr penceramah ckp...aku bukan apa mlm td tk cukup tido...peti ais rosak...dok mikir mana nak letak susu anak aku nih...lambat lak idea...lastly on econ bilik atas pas tu letak botol susu kat temapt yg directly kena angin...tak berapa briliant la idea ni...poning kepalo den...

Idea utk hari ni...pum simpan kat opis pas tu anta terus kat umah kak semah...

Ngantuk la...nak sambung kusus nih, Restaurant Service...

Thursday, January 14, 2010

refreshment

lama dah rasanya tak masukkan apa2 e3...bukan apa...sibuk..mula semester...tak de masa nak menulis...alah alasan klise...

sana sini org cerita tentang naik pangkat...sape tak nak beb...aku pun nak jugak
tapi takkan nak nganga je...orang lain duk sibuk research sana...tulis buku sini...buat jurnal sini...jurnal sana...bagus...aku suka...tak la asyik fb, ym, tagged and so on...aku...hihihi
ntah la malasnya...mungkin aku ni tak berwawasan...was...wasan...aku dengan penuh semangat sekarang...ingin menggalakkan kengkwn buat la sehabis baik...semoga segala usaha penat lelah selama ini akan mendpt balasan yang setimpal daripada Allah...aku mewakili kebgkwn yang malas...(asyik ingat nak bergolek2 atas tilam...berangan duit jatuh dari langit dan dapat naik pangkat sekelip mata)berdoa agar pintu hati kami dibukakan untuk sama2 ye...sama membuat peyelidikan, researh, jurnal dsb...yes(penuh semangat ni) dengan harapan kengkwn jangan lupa asyik kejar pangkat je...anak2 dan suami kena jaga gak kalau yg pompuan...yang lelaki tanya2 la is3 apa2 yang tak cukup...sementelah suami hang dok sibuk buat research...maklumla sekarang ni ramai awek2 cun yang bila2 masa bole ganti tugas kita ahaks...

harapan duniawi dan ukhrowi pun seiring...jangan sampai lupa nak sembang ngan aku lagik ea...maklum la suma dok ngadap pc je...hihihi...jeles gak aku tak de pc....waaaaaaaaaaaaaaaaaaa....buat kak wido...stay cun...kak mai...cantik2 fesyen la ni....bole pinjam?....

jangan marah ye kengkwn...gurau je...but honestly...i miss u all and hope any news don't hesitate to tell me...coz im always mising...hahahahahaha