Tuesday, June 8, 2010

Alhamdulilah

Dah lama rasanya tak masuk n3 kat sini. Dah bersawang rasanya blog aku ni...ntah apa2 ntah...sejak ada FB ni maleh lak nak jengok...tapi hari ni macam nak tengok kot2 lama tak buka berkulat lak...nampaknya tuk permulaan ni je yang larat nak tulis...maybe lain kali...ada info baru..sebelum tu belum terlewat lagi nak ucapkan tahniah buat kak Dina, atas kehadiran cahayamata ke-4 boy...smoga menjadi anak yang soleh...amin...buat Fairullah @apai atas kelahiran cahayamata ke-3 girl, maaf sesangat tak sempat nak ziarah lagi...

No comments: