Tuesday, January 18, 2011

KELAS PROMOSI PRODUK 2

Gembira rasanya dapat menatap blog2 student KHK 4 ni, kawan2 yang nak singgah sila la tengok hasil usaha mereka...semoga mereka akan terus berkarya dengan n3 yang menarik ...selepas ni mereka boleh terus menyalurkan maklumat kepada kita...maknanya walaupun dah habis belajar, mereka tetap keep in touch...tak gitu?

Friday, January 14, 2011

KELAS PROMOSI PRODUK

ALHAMDULILAH...

Berjaya jugak mengajar pelajar2 menghasilkan blog mereka masing2. Ini adalah salah satu projek yang aku wajibkan untuk mereka...aku pun tak la pandai sangat...tapi hobi aku memang suka godam apa aja...at least dapatlah berkongsi ilmu yang sikit ni...kena belajar lagi...