Friday, January 4, 2013

Tropical Village

Assalamualaikum...pernah pergi sini?...aku dah tau tempat ni sejak aku sekolah  lagi...tapi tak ada siapa yang nak bawak...huhu...lalu lalang bertahun-tahun...pujuk hubby baru dapat pergi...kelakar tempat ni...masuk dewasa RM 10, kanak-kanak RM 5, kereta RM 10 gak.kalau tak silap..atau lebih murah...lupa pulak..huhu...budak-budak suka kot...aku ngan hubby layankan je kehendak budak-budak ni...Tempat ni kat Machap...jalan Johor Bahru dari Ayer Hitam...





































jalan-jalan Melaka

Assalamualaikum semua..

Sebenarnya dah lama nak share kat sini tapi tak berkesempatan...dah dua kali pergi sempena cuti sekolah yang lepas baru dapat aku post hari ini...senang sekarang tak yah cari hotel, ada member hubby ada homestay area Ayer Keroh...senang sikit... layannnn gambar pertama...sebenarnya mengambil kesempatan bertugas di k.l, pergi naik bas...balik minta hubby ambik singgah Melaka baru balik kampung...





Mak gayat...ayah yang naik ngan anak-anak



















rasanya last gambar kat sini masa tingkatan 6 dulu huhu





best gak naik beca...separuh jalan...RM25











di homestay