Sunday, January 25, 2015

Ade ke????

Pelik la puny tajuk...ade ke????


Ade kerrrr??
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Apa yang ader kerrrr?



tu la... ader kerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?


apanya mak jemah oiiiiii?



Ade kerrrrrrrrrr?


Yang tengok blog aku ni ?????



Harharhar....


Kbai!

Entry sempena cuti semester

Assalamualaikum dan salam sejahtera,...

Best rupanya cuti semster ni...release sangat...maklumlah penat wei ulang alik gi kelas 4 kali seminggu. Keluar kul 3 sampai umah kalau tak 8 malam...9 malam...

So sekarang kita enjoy!


Apa aktiviti la ni....apa lagi...buat kek!

Nape ye badan makin naik?

Bukannya aku suka makan kek...exercise tadak!


La...so azam tahun bahru....kita Zumba...x yah gi jauh-jauh kat umah je...kalau nak kuar kena naik keta...pas tu kena pikir baju apa yang sesuai, maklumla aurat kena jaga,...tak pasal-pasal ada kawan post kt instra ke FB ke...hualoh...naya pulak... so dinasihatkan kawan-kawan jaga aurat kita kerana niat nak zumba tu betul tapi part lain x jaga...dik nun...ni kita sama ingat mengingatkan k...


Ok la..akk nak deco chesecake...kbai!


ni kalau nak berzumba kita for dummies ea

https://www.youtube.com/watch?v=qGx2ktXQ4pQ


Sunday, January 18, 2015

Antara kek yang akak buat ye dik nun

Assalamualaikum dan salam sejahtera...ni antara kek yang akk buat dan sempat snap...if berminat boleh terus WA akk 0197701140. .kita boleh bincang harga..area Pasir Gudang free delivery...ni antaranya...banyaknya tak sempat snap ea...