Sunday, January 25, 2015

Entry sempena cuti semester

Assalamualaikum dan salam sejahtera,...

Best rupanya cuti semster ni...release sangat...maklumlah penat wei ulang alik gi kelas 4 kali seminggu. Keluar kul 3 sampai umah kalau tak 8 malam...9 malam...

So sekarang kita enjoy!


Apa aktiviti la ni....apa lagi...buat kek!

Nape ye badan makin naik?

Bukannya aku suka makan kek...exercise tadak!


La...so azam tahun bahru....kita Zumba...x yah gi jauh-jauh kat umah je...kalau nak kuar kena naik keta...pas tu kena pikir baju apa yang sesuai, maklumla aurat kena jaga,...tak pasal-pasal ada kawan post kt instra ke FB ke...hualoh...naya pulak... so dinasihatkan kawan-kawan jaga aurat kita kerana niat nak zumba tu betul tapi part lain x jaga...dik nun...ni kita sama ingat mengingatkan k...


Ok la..akk nak deco chesecake...kbai!


ni kalau nak berzumba kita for dummies ea

https://www.youtube.com/watch?v=qGx2ktXQ4pQ


No comments: