Monday, September 22, 2014

Menjadi pelajar semula

Assalamualaikum dan salam sejahtera. ..
Rasanya lama dah tak update blog ni...

Mood tak datang...

Tengok tajuk kat atas...rasanya dah faham kan...

Setelah 14 tahun menjadi seorang pendidik pelajar khas...maka pada 3 September 2014...kompemlah aku sbg pelajar...hihi...alhamdulilah

Suatu waktu dulu aku pernah bagitau kawan seopis yang rasanya sampai degree je la aku ni...bukan apa..rasa dalam zon selesa ni malas dah nak sambung...biarlah anak2 yang sambung sampai setinggi yang bole.....tup2 sape tau kan rahsia Allah....hati kita juga milik Allah....

Husband juga yg galakkan aku belajar lagi....la ni minggu 3 dah. ..mood tak datang jugak...yg aku buat ....kemas umah...masak...tanam pokok.... cabut rumput..ntah lah....

Kos apa?....



Bimbingan dan Kaunseling....

oklah...



nak jemur kain dulu...


nanti Kita sambung lagi....

No comments: